EUREKA AL.                             Ushtrime te zgjidhura ne lenden e matematikes edhe jo vetem. 

Eureka Al eshte nje faqe e krijuar per t’ju ardhur ne ndihme te gjithe nxenesve dhe studenteve.

Deri ne keto momente po postohen ushtrime te zgjidhura tipike nga ato qe bien ne Provimin e Matures Shteterore.

Ushtrimet jan nga te treja vitet,me pas do te poston edhe ushtrime dhe sqarime per lende te ndryshme te deges Informatike si:

  1. Matematike
  2. Elektronike
  3. Arkitekture kompjuterike
  4. Sisteme multimediale HTML
  5. Gjuhe programimi C dhe C++
  6. Baza te informatikes

Etj 

Na ndiqni ne faqen e Facebook Eureka Al .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: