How to Format USB for your PS4.

There are some file system formats for USB but PS3 & PS4 need a special one .

Click the link to whatch the youtube video and learn how to format your USB.

How to Format USB on Mac for PS4

Screen Shot 2017-03-10 at 15.34.36.png

There is also information how to format a USB on a Macbook  MacOS Sierra .

Advertisements

EUREKA AL.                             Ushtrime te zgjidhura ne lenden e matematikes edhe jo vetem. 

Eureka Al eshte nje faqe e krijuar per t’ju ardhur ne ndihme te gjithe nxenesve dhe studenteve.

Deri ne keto momente po postohen ushtrime te zgjidhura tipike nga ato qe bien ne Provimin e Matures Shteterore.

Ushtrimet jan nga te treja vitet,me pas do te poston edhe ushtrime dhe sqarime per lende te ndryshme te deges Informatike si:

  1. Matematike
  2. Elektronike
  3. Arkitekture kompjuterike
  4. Sisteme multimediale HTML
  5. Gjuhe programimi C dhe C++
  6. Baza te informatikes

Etj 

Na ndiqni ne faqen e Facebook Eureka Al .

WordPress.com.

Up ↑